Sover ganska ok fast jag måste halvsitta hela natten. Anna överraskar med hembakade scones till frukost, sååå gott! god vän rådde mig till bla skogspromenader för att få bättre grundsinnes ställning så det blev skogs prio i dag. Skön solig Brittsommardag , lång promenad i skog, över ängar och vid havet, gjorde gott! en sväng till Täby c då Anna vill vara välförberedd till Halloween gjorde sååå god middag (som alltid)

Vattnade ur en aubergine. I ungsäker form som bottnas mer oreganoolja, aubergine, färsk grönkål, färska spenatblad, hackad paprika, vitlök, banancharlotten lök, halv purjo, krossade tomater, chili, hackat äpple, ingefära, gurkmeja, svartpeppar, basilika och salt. In i ugnen 250 grader 15 min sedan stark god ost och färsk oregano på. Blev så himla gott, ganska starkt men inte för. 👌

<<<
ens ord:

inte misstagen som räknas utan hur man hanterar dom