Marie Göranzon s memoarer måste jag läsa, hon är en fascinerande kvinna jag beundrar skarpt!

Svackor i livet kommer nog Ibl som när man reflekterar över vad som blivit i livet, av relationerna både i familj, vänner och ev partners. Livet kan ju ta oväntade svängningar, hur väl lyckas man som enkel människa hantera detta? Man gör nog så gott man kan, blir sen som det blir. Tror att ju äldre man är ju mer reflekterande blir man och letar sedan strategi hur man ska ta sig vidare på bästa sätt. Relationer viktiga av alla slag och kan vara så avgörande.

”Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden”

Att betänka…..

Viken konstrunda! Olika Vernissage och finnisage hela em och vi beskådar härlig och så olika konst!vi startar hos Danka Jaworska som målar helt underbart! Bäst bubblet fick vi där! Se nedan nästa blir Lucie Rääf s härliga målningarBlir många glas olika bubbel och massa trevligt snack. Blir en mer speciell upplevelse att få tillfälle att prata med konstnärerna och få höra storyn bakom konstverket. en tugga i taget….. fina skulpturer

TMysig em och vi avslutar på bra kondis. Vi fick trevlig inbjudan till vernissaget och Art after work på Nacka Strandsmässan som vi bara måste gå på.

Vi har såklart hunnit bolla lite av de tunga svåra livsfrågorna och skrattat massor.

Min elefantöra planta skott jag tagit har växt till sig så fint!