Försöker verkligen undvika plast om jag kan, alltid tunn ihopvikbar väska i handväska. I affären väljer numera alltid papperskasse. Många förpackningar i plast men ganska ofta kan man välja samma produkt i papp. Medveten etisk människa och konsument! Gör val du kan stå för! Gör ditt bästa av sig själv i alla sammanhang, ja gör den bästa versionen av just dig!

Operationen i dag gick fint och jag fick höra att jag var en exemplarisk patient, så stolt! Helt underbart härligt att få höra att jag gör ngt bra någongång! 😂Beröm mår man bra utav, känns bra i hela själen! Jag kan även ganska ofta få höra bra saker i mina foto och statist uppdrag😊gillar, behöver lite uppmuntran ibl i detta livet!

Hem å vila

Så skönt att ha tagit bort fejkfransarna jag haft över sommaren! Ganska snyggt och bekvämt på ett sätt men tycker det är jobbigt och ofräscht i längden så nu blir det inte mer sådana och det känns skönt! Passar inte mig helt enkelt.

Mått ok i dag men trött så vilat hela eftermiddagen. Tänder ljus och blir en skön lugn taco fredagkväll här hemma.

Hör ni tjejer, kvinnliga förebilder sååååå viktigt! Kan leda dig rätt igenom livet, tänk efter vilka förebilder just du har.

Jag har en del kvinnliga förebilder och främst är nog farmor som kämpat så igenom livet, skilde sig vilket var ovanligt på den tiden men farfar var lite en Casanova så helt förståligt. Farmor har haft det svårt i stora delar av livet, uppvuxen i en rik Fanny och Alexander miljö men senare knapert, men ändå så stolt, rakryggad, vacker och gav så mkt kärlek. Farmor tog hand om mig när jag var liten. Farmor har alltid stått mig så nära, saknar henne så, jag tar mitt kaffe ur henne kaffeburk var morgon vilket är bästa starten på dagen! Jag kan hennes svar på mina frågor bara jag tänker efter. Förebild är även min mormor, änka, inte lika varm utan mer strikt, stolt, rakryggad, sträng och förespråkar en god uppfostran! Två ensamma, stolta, vackra, karismatiska, rakryggade, välvårdade, självständiga och starka kvinnor som lever ett bra och gott liv själva i sin sista del av livet. Sköta sig, se fin ut, uppföra sig väl och att vara en självständig stark kvinna är så viktigt, bra förebilder för mig. Sedan finns andra förebilder om man tänker efter, de kvinnor man beundrar på ngt vis och vill efterlikna, de kan leda dig rätt. Kom faktiskt att tänka på detta nu när jag såg Lena Nyman på tv, vi bodde nära och hon hade hund som jag. Bla Sanne Salomonsen och Hellen Mirren är förebilder för mig på lite olika sätt. Kunskap kan vara en förebild på ett sätt men anser att en personlighet, ja personlig livsvisdom och karisman är det som iaf för mig gör förebilden. Svårt sätta fingret på vad det är egentligen och det är nog högst personligt vilka man har som förebild. Har några i mitt yrkesliv också som lärt mig mkt just i yrkesrollen som chef. Vad du blir i livet kan bero mkt på vilka förebilder du har.

så jag är en verkan av mina förebilder på olika sätt

PS farmor var modist i Gamla stan, kanske därför jag älskar hattar och har ngr riktigt fina, tyvärr tog jag inte vara på alla farmors….

tänk vad farmor berättat mkt för mig om sitt liv…. om uppväxten i Varberg, Stockholm 1924 då hon kom som 17 åring shit, å vilken bok det skulle kunna bli!

Denna tandkräm säljer dotter, ger vitare tänder med bra ingredienser. Testat själv!

21 år sedan nu 😢