Blir lite glad på morgonen på väg till jobbet Nu så är knät så där jobbigt igen med ständig värk och det kan ju vara att det är nån virus i kroppen nu som förvärrar. Det går upp och ner med detta knä. Får se när jag orkar ta tag i det och leta rätt på bästa kirurg. Vet vem jag vill ha iaf.

Sonen lät meddela att jag pratar massa i sömnen, aldrig hört det förut!

Med son på skolmöte och det verkar flyta på bra, bra son, bästa son! Själv tycker jag skolmiljön är deprimerande och skulle inte kunna jobba i gamla slitna klassrum. Skolmiljön borde vara bättre!

Jobbdagen var fylld igen med bla div personal ärenden som tar mkt tid i anspråk numera. Arbetslivet är i ett himla tempo med stora prövningar och privatlivet ställer i regel också höga krav på individen. Mkt ska funka på alla plan och inte så lätt att manövrera rätt alla gånger. Tyvärr är det många som inte klarar denna press från alla håll och faktiskt blir sjuka av livet……

Alla försöker nog manövrera så gott de kan i detta livet men tyvärr blir det lite livsfel i bland, kan ju vara misstag av alla de slag, livet bjuder många fällor men man lär sig iaf lite med åren, att inte hetsa upp sig bla då det sällan hjälper! En del verkar dock ha mer tur/flyt än andra….

Vila är viktigt, att tillåta sig vara lite slö och inte tro att man alltid måste vara på topp! Lyssna på sina behov och sätta överlevnads gränser. Andra kan vara duktiga på att tycka men endast du vet hur läget är!

Efter handling, matlagning, tvätt, ut med hunden etc så tillslut en lugn kväll i soffan med både huvud och knä värk som inte Alvedon 650 klarar särskilt bra. Pre op dusch innan läggdags.