Ja full rulle redan innan jag nått jobbet och sedan fortsatte det hela dagen med bla flera personalärenden, samtal och möten. Bra team har jag, bästa🌟

Med dotter som ska lämna in trasig mobil och tillbringar nån Tim på Apple för support med viktiga förberedelser innan. Fixar nya konton, mejl och lösenord, sånt stressar….Får ofta mejl av barmen och ofta handlar det om tex kan jag få pengar till pizza el bio etc men i dag sms son och skriver: jag vill ha aktier….

Vad säger man, viss utveckling iaf😂<<<b
r vår sväng som alltid till Lakrids och testar de nya smakerna. Sedan till Rituals och testar nya produkter i min favvo serie. pust sitter äntligen i soffan till aktuellt kl 21 och får höra Trump s tal….. 😱i dag är hösten här, kallt och ruggigt. Tända ljus lyser upp inne å sprider värme och mys.