Ja en ganska bra dag, får mkt gjort på jobbet dock inte lunch i dag heller men några skorpor med kaviar sitter bra.

Till läkare med dotter som får en fiber kamera inskickad i nosen, spännande var det! Sedan shopping i Täby c och det innefattar alltid besök på Lindt med inköp av lite choklad och det bjuds som vanlig på härliga praliner. Ett besök på Lakrids är alltid nödvändigt och vi får provsmaka härliga sorter. Sedan in på Rituals och skrubb tvättar händerna till baby känsla och luktar sedan underbart länge. Köper ett balsam från min favvo serie.

Sedan sedvanlig handling och alltid massa provsmak torsdagar.

Hem och blir lite vardagsmåsten som lite dammsugning och middag. i helgen blir det full rulle med barnbarnen då föräldrarna ska vila upp sig! Ja vem är det som behöver vila upp sig kan jag lite ego tänka då….

Våldsbrotten gör en galen! Dessa vidriga avarter av människan som utför det mest hemska och i dag talas det tom om att polisen inte ens hinner utreda barn våldtäkt och isf är det nån ansvarig som definitivt inte sköter sitt jobb och fördelar resurser rätt! De som inte sätter till pengarna är minst lika inkompetenta på sin post och borde fara å flyga! Politiker och ansvariga ska ta sitt ansvar el avgå!

Vart är kära moder Svea på väg ……

hittade ett inlägg från min filminspelning

En härlig inspelning med ett fantastiskt team., så roligt hade vi och skrattade mkt men sedan var det livets sorg jag skulle gestalta……