Ja i dag drabbades både son och jag av bussar som inte kom så vi kom båda för sent! Stockholms lokaltrafik sl har stor utvecklingspotential spec busstrafiken för detta händer regelbundet.

Väl på jobbet är det möten, skrivelser, samtal, konflikthantering, förberedelser och annat man som chef har i sin vardag. Chefat i snart 30 år och viss trygghet och erfarenhet har jag fått i min chefsroll men ändå är chefskapet nästan dagligen en stor utmaning. I bland längtar jag bara efter att kratta och sköta en kyrkogård, hedra de som klarat av detta liv redan!

Hemma är det ett annat liv och även där, nu med snart 40 års erfarenhet av hem och barn, lovar att utmaningarna de finns där! I morgon fler utmaningar då jag ska säga några väl valda ord inför flera hundra på ett seminarium.

Vad är meningen med livet? Meningen med livet borde vara att ge livet mening!

Bakat 3 sockerkakor till klassresan, äpple kanel, hallon och citron. Luktar underbart med nybakad sockerkaka!

Hösten är här med regn och rusk, föga upplyftande prognos framöver men ändå skönt att bo i Sverige med tanke på orkaner och översvämningar som just nu drabbar bla Karibien och Florida.