Dagen började riktigt bra på väg till jobbet då de delade ut god frukost vid tåget:)

Ja mejlen försvann ur mobilen för någon vecka sedan så har inte kunnat läsa och beta av mejlen som jag brukar under min semester. Känns alltid skönt att vara i kapp iaf med mejlen när man är åter och mkt annat väntar men nu var dock inboxen full! Fick sedan under dagen ingen ordning på tel mejlen så problemet kvarstår frustrerande nog. Dagen är fylld av viktiga möten och en viktig revision av just mig. Bra men en mkt intensiv dag med värsta rivstart! I morgon väntar en lika mötes fylld dag! Vardag igen! Tur jag gillar mitt jobb iaf som oftast.

Skulle gått på Grönan och sett Patti Smith i kväll men orkade inte så blev ist en skön stund i solen vid vattnet, en kall öl och snack med bästa väninnan. (Finns många mysiga ställen att sitta på vid vattnet längs Strandvägen). Viktigt att ses, bolla, stämma av livet regelbundet spec nu då det händer en hel del för oss i livet just nu…haft en sån himla värk i knät och haft så svårt att sova på sistone, gillar inte att ta starka värktabletter men varit tvungen och det hjälper inte ändå. Hoppas denna natt blir bättre…