Dessa nätter…..
I dag fixat en hel del och packat, nu redo för sista sem veckan. Hade gärna haft några fler veckor! Ja man ska inte ha sem för då kommer man på hur himla välbehövligt skönt det är. Vet att jag har massa viktiga möten direkt när jag åter och dessa måste jag hinna förbereda mig inför dessutom. Phu, rivstart kommer det bli tyvärr men en vecka dit.
Nu ska jag dock njuta fullt sista veckan och har en hel del kul dessutom att se fram emot i höst även om det känns som sommaren bara försvann. För och nackdelar med sen semester….
Åren går ganska fort numera tyvärr och knappt jag hänger med. Har dock en tämligen bra förmåga att ta en dag i taget och är dessutom en ganska positiv person vanligtvis. Tur nog har jag tämligen god förmåga att glädjas åt det lilla i dagen-i livet. De små korta fina mötena och händelser kan ge så mycket till en dag, dessa ska man inte förringa. Försöker hålla övriga känslor i styr så gott det går…
Så mkt hemskheter i världen så ta vara på det du har och var tacksam ovh gläds åt det som är bra. Förändra det du kan och försök förlika dig med det du inte kan förändra. Man får lära sig att förhålla sig så bra man kan till det som sker och göra det bästa man kan. Ta vara på de bra relationerna och undvik de andra. Samla på bra energi, fina möten och upplevelser!
Hoppas denna natt blir bättre…..