Vaknar i hemsk stress av en otroligt verklig dröm: jag och Anna var på sem i Italien och vi badar i härligt vatten i solen. Bakom finns en vulkan och vi ser att den börjar ryka men vi fortsätter att bada i det härliga vattnet. Efter ett tag ser jag att det kommer massa lava ner i hastig fart från vulkanen. Ropar till Anna att fort gå upp, vi måste till rummet nu! Vi skyndar oss till rummet och ifrån rums fönstret ser jag lava några km bort välla fort fram mot hotellet. Tänker packa och till flyget men i samma stund inser jag att vi inte hinner packa nånting utan handväskan och fort rusa å försöka få skjuts till hamnen för inser att en snabb båt är enda räddningen…….
Shit vilken stress jag vaknade i då fåglarna väckte mig, värsta! Känslan av paniken kan jag fortfarande känna, maktlösheten i hur ska jag lyckas fly detta…. tolkar drömmen …..

I dag blev det solbad på klipporna dagen lång, vilken helt underbar dag!
Hmm undrar vem som ska få äran att ge mig denna, för mig vackraste ringen…
Har så svårt att bära smycken numera, måste verkligen känna för smycket så nu sedan några år kan jag bara bära mina pärlörhängen, mitt barock pärlhalsband samt mitt intentions armband. Denna ring skulle jag gärna bära men vill att ngn spec ger mig den….