I dag godaste favvo lunchen
Tar det jag har och i dag steker svartkål, purjo, gul lök, vitlök, grönkål, färska och soltorkade tomater, morot, rödbeta. Sås av tomatkross, chili, gurkmeja, svartpeppar, ingefära, spiskummin, nejlika, paprika och steks i olja av de soltorkade tomaterna och den fina eko presentoljan med oregano i. Quinoa och gröna linser kokade med Herbamare och lök i dag. Kan variera mig lite efter vad jag har hemma. Toppas med eko mild yoghurt och färska kryddor som mynta, salvia, oregano, basilika och vacker lavendel.
Älskar detta!👌🌟🌟🌟❤️snart blir det små kanariebabysar ❤️

Vi badar, havet omsluter skönt, vattnet ser till att andning, kropp och själ får sitt urjordiska behov ….
älskar mina långpromenader genom skogen, över ängarna och vid havet och då tankarna kan flyga härligt fritt utan gräns
Kan inte lyssna mig mätt på denna fantastiska
https://open.spotify.com/track/5ySfE5Pr6MICDdcCtAdU1l?si=eUh2VOiG

Läskande hälften Ramlösa och granatäpple jos frysta bär och mynta kan vara hälften vin så blir det Sangria😊handlat massa gott bröd, limpor och bullar på Gateau i dag via appen karma, rekommenderar appen!