Ligger i sköna solen och lyssnar på fina Lisas liv… får leva med i hennes liv en liten stund, tack! Ja alla har vi vårt liv, vår stund på jorden, en del kan vi påverka men långt ifrån allt! Vi kom från två personer och får ett visst arv och sedan ett kontext där vi formas av miljö, hur vi har förmåga att hanterar det sedan beror nog mkt på generna. Vi kan däremot välja hur vi förhåller oss till det som sker. Vi kan se till att se att de Ibl så oförståeliga händelser tillslut får en mening. Vi kan skapa det bäst av det vi har, skapa bästa versionen av oss själva och det liv vi fått. Spela ut de kort du fick, gör ditt bästa du kan, spela väl!
Att ha förmåga att kunna reflektera och se tillbaka på händelser och de personer man mött, se det som har fastnat och fått en fin betydelse av ngt slag är en lärdom och en gåva. Förebilder så viktigt och som både jag och Lisa mantrar -vad någon säger och tycker tex om dig säger endast något om den personen och inget om dig! Som du sedan responderar säger däremot något om dig! Tänk att så få verka fattar det!
Härligt att få fly bort i sköna tankar som i Lisas ord och liv fick mig till. Meningen kommer i bland och smeker mitt sinne flyktigt….
Var dag är en enskilt fin dag att ta till vara
Tack Lisa för ett fint program, ska spara din låtlista!
Semester så underbart när var dag bara får bli som den blir! Att inte planera och fylla var timme med något fastställt schema utan flyta med bara och se vad som händer i dag, vad jag känner för just i dag, det är för mig semester! När jag hinner tänka på vad jag vill och hinner tänka klart mina tankar utan att bli avbruten, det är för mig skön vila och för mig så livsviktig återhämtande hjärn boost.

En sak som är frustrerande jobbigt är att jag tycker att jag hela tiden letar efter något, är det inte glasögonen är det mobilen, nycklarna, busskortet eller något annat! Gillar inte den sidan hos mig! Kanske går över el blir bättre av vila….
Nu Waxholm! vi köper god färskpotatis och dill på torget och nybakat på konditoriet.