Sover länge. Dotter ringer ifrån jobbet och blivit antastad igen på T banan. Säger hon ska ringa trygghetsnummret och vips har hon eskort av två snälla vakter. Det är skit att det ska vara så här, dotter antastad flera ggr på t banan av utländska snuskiga män. Polisanmäler var gång! Väktarna berättar att det är jätte vanligt numera och likaså fickstölder. Ta fast dom går Ibl eftersom det finns kamera övervakning i city. Önskar dessa män och fler en enkel till rymden…..har själv aldrig blivit antastad men skulle jag bli skulle den stackaren få hela mitt livs alla aggressioner i fysiska utfall! 

Skrik sparka klös, bit, bli förbsnnad men värna dina gränser tydligt, filma och fota. Anmäl alltid! 

En fin härlig helddag med sköna bad och grillning har vi på Lillsjögården i dag, det blir sent i säng i dag med.