Upp tidigt för filminspelning. Fin splirrans  ny  buss tar oss söder om stan och vi får en jättekul, fin inspelningsdag i strålande sol vid vattnet. Känner många i dag vilket gör dagen extra kul, allt från jurister till arbetslösa. Märkligt hur nära man kan komma in på någons hela liv på så kort tid, vet mer om dem än vad jag vet om dem jag jobbat i hop med flera år! Det är mkt tid mellan tagningar så finns tid för prat och man är ofta öppen och får fin kontakt. Gör flera nya trevliga bekantskaper. 

Gott fikabord dagen lång ( mkt viktigt hur fikabordet är) pizza till lunch, fin god catering mat i gräset i solen till middag. Bjuds melon och annat gott i mellantid. Man äter mkt dessa filmdagar….

Många tagningar och det var feststämning dagen lång till sen kväll. Välorganiserat och mkt humor präglar vår dag! Varit med på en hel del nu så kan uttala mig både ang fikabord och regissör.det blev en härlig dag på många vis