Ja hur skruvat kan det bli med farten på jobbet och i vardagen… så mkt nu och det är alltid lika var försommar men lite mer för vart år på ngt vis. Dagen späckad med möten som sig brukar. Strategier och lösningsorienterat, alla måste vara med!  Hem snabbt och hinner fixa det sista på fina sonen innan han åker i väg till sin skolbal. Han är så fin världens bästa son, blev så stor med ens, så stolt mamma!blev i dag uppringd och tillfrågad om jag ville vara med i filmen Ted! Va kul, såklart jag vill! Fick även mejl om att få vara med i nya långfilmen Solsidan, kul! Tur nog på min semester. Det var en bra födelsedagspresent! Många gratulationer i dag men inte hunnit fira el ens ta ett glas bubbel, kommer ta igen det!!! Var egentligen bortbjuden men han inte med det. I morgon skolavslutning och ev party på kvällen om det nu är logistiskt möjligt. Helgen har massa olika möjligheter och en del bokade aktiviteter får se om det blir Sandhamn, strandparty el annat! Troy ska iaf trimmas vilket känns viktigt för han ser ut som en pudel. Nya fina vänner sista året och mkt har hänt, nya erfarenheter, nya steg, nya möten och nya möjligheter! Ta vara på tiden, livet och möjligheter så viktigt! Göra roliga saker så man får energi till det där tråkiga man måste gå igenom, livet bjuder båda! Var medveten om tankar och val…..  

reflektion från en i dag ganska trött mogen kvinna, dock i sina bästa år✨