Ja önskar i bland jag hade några till av mig att ta till samt även att ha ett antal fler timmar på dygnet. Full rulle och långa dagar som fortsätter sent inte så sällan numera. 

Fick höra av kollega om alla hemskheter på Summerburst i helgen där hon jobbade som sjuksköterska. Tydligen total katastrof med all fylla, våldtäckter, massa droger och många olycksfall. Unga helt utsatta i sin berusning och många for riktigt illa på många sätt och sändes till sjukhusens akuter. Tjejer låg utslagna i dikena och kräktes, lätta offer fö men de mådde i förhållande till många andra ganska bra! Slagfält av missär, borde stoppa dessa konserter då ordning och säkerhet inte går att upprätthålla. Inte läst en rad om detta i tidningarna!? Normaliserat????? Vet föräldrarna vilken skör lina barnen vandrar på? 

Till dotter en sväng efter jobbet och hämtar lite grejer, får god mat å dryck. På hemvägen gråter alla himlens änglar över hemskheterna på jorden och vi dränks nästan i den syndaflod som kommer från ovan och vräker ner över Stockholms gator. 

Sonen hämtat sin kostym, han kommer bli så fin i morgon på balen.