Det kan kan finnas ett mörker bakom idyllen…. 

i dag spännande å kul tv inspelning. Blir hämtad i taxi säkerheten rigorös, får en egen loge och eget godis kul i sminket klar mkt gott hela tiden 

Fick t.o.m egen loge, sminkas snyggt av trevlig tjej och massa gott får vi när vi väntar. 

Goda hemlagade veg tacos till middag ​​​kul inspelnings kväll som avslutas med mysig AW, bubbel, vin och korv med alla tänkbara tillbehör och sedan får jag taxi hem. Kul gäng var vi och vi ska ses i höst igen på en reunion hemma hos mannen med konsten.  Det som är så kul med dessa jobb är att träffa massa olika spännande människor och göra nya bekantskaper, vi har oftast väldigt kul, blir fin i sminket, vi får alltid god mat med dryck och alltid godis och dessutom blir vi ompysslade och alltid ny kunskap spec i kväll. Dessutom får jag ju betalt! 

I kväll var det även en sjukhändelse så fick hoppa in i min grundproffesion.