I dag har vi gjort Kungsan, fått smaka en massa gott ifrån jordens alla hörn! Vi har fått äta oss mätta på endast smakprover dels ifrån matlagnings tävlingen men även från utställningarna,god vegomat, dryck, choklad och glass. Så mkt gott! Vi laddar ner de smarta matapparna resq och Karma där man kan handla billigt överblivna luncher bla ifrån bra restauranger. NK skyltning Augusta Janssons kokosboll strömmings knäcketävling odling gottsmarta val Sebastien getostar kimchi fr Korea starkt gott ska gå på såklart massa foodtrucks och handgjort supergott kaffe 


Trevligt möte dessutom  med härlige Sebastien. Fanns även liten restaurang för hundarna, vår hund inte med så då vi får med en kasse massa hundgott.stöd 

Vi tittar på de uthålliga Maratonlöparna som ser uttröttade och tagna ut, har säkert skavsår och mjölk syra, bra jobbat!💪👏

Sedan ett besök på Grand där dotter jobbar. 

Dotter bjuder på god middag, äntligen en skön hemma kväll i soffan snap kul😂