En till underbar och solig sommardag på klipporna. ​​

Fåglarna älskar kristallkronan 

​​​

​I dag alla mödrars dag! Inte så svårt att bli mamma, lite kul bara och då ofta utan konsekvenstänk som leder ibland till föräldraskap. För mig blev det 6 underbara levande barn (av 9 graviditeter). Så tacksam över mina fina bästa barn på jorden, har ju gjort er själv! Att vara mamma är den största utmaning på jorden, den mest underbara erfarenhet och gåva, ja livets elexir! Ni underbara barn bjuder dock på en massa krävande utmaningar när ni lever ut ert liv och växer upp. Som mamma man gör så gott man kan, tar de sista krafterna och gör det man tror är rätt, det man mäktar och förmår. I bästa fall blir det good enough! Som ensamstående mamma tar man i så man spricker för att försöka fylla alla tomrum, det dåliga samvetet för att man inte orkade tvåsamheten där ens liv och frihet var insatsen. Ni som inte varit ensamstående, betackar mig från era kommentarer då ni faktiskt inte har en susning….. ensamstående mödrar vänder i regel ut och in på allt, ja allt, för att orka, hinna och mäkta vara en ok förälder. I bland orkar man faktiskt inte mer men det är bara att ta nya tag och orka för man orkar faktiskt det man måste!  Dessa pappor som lixom bara försvinner, finns inte ord….

Alla lever i sitt kontext, inte det andra likt! 

I dag har vi haft middag i underbart kaos. Älskar detta underbara kaos. Haft allt för många strukturerade, välordnade, fina, stela och tråkiga opersonliga middagar i mitt liv! ​Går inte på sådana mer! 

till middag blev det goda grönsaker i ugn med massa olivolja och rosmarin, rödbetor, sötpotatis, potatis, charlottenlök, vitlöksklyftor, palsternacka, morötter, purjo och eko lammstek, hemgjord hummus, tomatsås och yoghurt med mynta. Blev sååå gott! Massa goda ostar och en hemgjord  underbar tårta med blåbär, hallon, maränger, polly och choklad. Gott bubbel och goda viner därtill. 
Ni älskade barn ser alltid till att hålla mig ajour med mode, stil, ungdomskultur och allt vad det innebär, tack för det för jag hinner då inte bli försoffad. 

Haft en fin kväll och nu en vecka till studenten. Underbar tid! 

(Ungefärliga minimum Studentutgifter: middag 1200, studentskiva 800, klänning 500, mössa 1700, skor 300, flak 1000, skylt 400, fest min 1500… Sedan går ju son också ut 9 an: klassresa 1500, middag 700, kostym 1000, skor 700 osv. Jänmlik skola???Jag tjänar bra men klart  påtagliga utgifter, ska det vara så, hur ska en låginkomst förälder mäkta??? )

Nu är sommaren här och vi ska njuta av den underbara energin naturen och årstiden ger. 

Jag finns med er underbara barn, i kropp och själ i evig tid. Älskar er till månen och ut i hela universum och tillbaka och finns där med mina ord till er vägledning och tröst om ni lyssnat… lev ert liv och gör gott, gör den bästa version av er själva för det är er stund på jorden, gooooo bananas i livets möjligheter ❤️nu stundar en hög intensiv jobb vecka igen då….. 

Grattis Ruben! himla kul att vara med i filmen, förmodligen i den mest laddade delen