Upp i ottan och liiiite trött… dock en mkt effektiv bra jobbdag och vi firar även bästa medarbetare med godaste tårtor.På kvällen film inspelning på tredje dagen. Mkt väntan men det går ingen nöd på oss, vi får kaffe, godis, frukt och mackor mm. Stylas å fixas! Trevligt sällskap och många skratt mellan alla omtagningar. Miljön mysig och det ska bli jätte kul att se resultatet sen. Vi blir så bortskämda, en superb middag även i dag på Seltas mat, och i dag blev det godaste strömming, sallad och ostbricka. I kväll blev det inte lika sent skönt nog. Det är viktigt med hjälm och dessa killar föregår med gott exempel och dessutom härliga olika färger på hjälmarna👌fick info av polis att de nya bankkorten som är sk blipp bara kan kopieras fullt ut inom några meter av app som en person har i sin telefon, nya bankkorten och sl kort etc. Otäckt! Folie skyddar….