Dotter i väg och rider på Islandshäst med kompis och jag tar en skön långpromenad i skogen och vid havet. Båtägarna lägger i sina båtar och jag plockar vitsippor, blåbärsris, äppelgrenar och körsbärsgrenar. Så härdigt friskt ute och naturen sprudlar försiktigt i färg och doft och varslar om kommande sommar. Denna flaska är Champagne från 1955 och har hämtats från en slottsvinkällare i England. Den kvällen vi drack ett antal flaskor av denna champagnen var en härlig  kväll och jag fick dricka mig riktigt glad i hatten på denna underbara dryck. Har sparat flaskan och originalspappret. Dotter ska testa sitt första ostron i Nice, går sådär…. får några filmsekvenser på messenger  😂nu framkallas hos mig en av de sju dödssynderna nämnligen avundsjuka….. 

Hälsning fr Nice å bästa döttrarna som verkar haha det helt underbart å sedan följer massa bilder från deras nattklubbsbesök.