Hektisk dag. Får hjälp av kära far att handla inför festen i morgon vilket var jätteskönt. På em åker jag på filmuppdrag då vi spelar in en musikvideo på ett äldreboende. The Riptide Movement heter gruppen och låten heter ”In a  heartbeat” som kommer bli en stark och vacker musikvideo. Fick sitta en timme i sminket och fick verkligen en proffs sminkös. Tycker dock att rynkor å så syns lite  väl mkt med puder och i närbild, gillar filter… Vad roligt vi haft, teamet var proffsigt härligt och det blev mkt skratt. Jag som skulle ha ledsen tårar fick massa skratt tårar ist. Stunden allvarlig så känslor kastas om. Vi håller på hela em och kvällen så en krävande dag på många vis. Ska bli spännande att se sedan hur den blev. Ja kul har jag på mina nya uppdrag och gör många nya bekantskaper och olika roliga människor får jag träffa. Kul dag! Sent i säng.