Ja härlig överraskning med en extra ledig dag, så skönt! Denna påskhelg varit så vilsam och välbehövlig. I morse inget kaffe, fick improvisera och har kaffe bönor-felköp så tog dessa och mixade, blev ok.

Ruggig dag med lite snö så inte så svårt att stanna kvar i Morgonsoffan och titta på film. I dag ser jag The Drop, bra film! När jag ser vissa filmer blir jag extra tacksam över mitt liv och dess kontext! Sedan passar på med en långpromenad med Troy när solen tittar fram en stund. Hör å häpna men yngsta ska träffa sin pappa nån timme, han som hållit sig borta i två år, usel far och uselt x…. men vi har sluppit energislöserier iaf vilket är sååå skönt. Haha nån annan får dras med det numera….. 

Ja ska man ha en man ska det vara en bra man med hjärta och hjärna och han ska behandla sin kvinna som den prinsessa hon är! Annars får det vara iaf för mig! 

Det blir kul fotografering i veckan!  

In till stan på ett glas vin och sedan så god middag hos äldsta dottern. Fick kaffe med hem 🙂 

Vi har tyvärr råkat ut för väldigt otrevliga busschaufförer sista månaden då de inte vetat regelverket och dessutom varit otrevliga, åkt förbi hållplatser, åkt fast folk stått utanför å knackat, vägrat barn åka med på vuxenbiljett (vilket de får under 12 på helger), vägrat öppna framdörr etc. Hoppas fler anmäler otrevligt beteende till sl. 08-6001000.  Pizzerian Felice hos mig var också usla på kundbemötande i dag så där handlar vi inte mer! 

I morgon champagne provning och middag hos vänner.