Vi vaknar till morgonnyheter att USA attaketat Syrien och vissa befarar tom världskrig…..

Efter jobbdag med möten och så viktig HLR övning, tar promenad  och just passerat city när jag gnäller på Twitter över skitig sliten gammal buss….. ser då i twitterflödet att lastbil mejat ner folk i city. Flera döda och skadades och det rapporteras om skottlossning…. Straxt efter ringer dotter å skriker från plattan att alla jagas i väg av skrikande poliser, ingen vet vad som händer å alla springer hysteriskt, skriker å springer gråtandes in i skydd på affärer och caféer och hon själv med flera andra låser in sig på ett WC. Det smäller och man tror det är skottlossning, hysterisk stämning folk sprang för sina liv!  Ingen vet vad som händer. En dotter inlåst på sitt kontor mitt emot Åhléns till sen kväll. En dotter inlåst på Grand där hon jobbar, är säkert ganska ok att vara inlåst just på Grand. En dotter på väg genom stan på annan plats men drabbas inte direkt då hon satt på t banan. Alla affärer, gallerior stänger ganska direkt så också Täby c. Fruktansvärd em å kväll i ovisshet. Vi följer nyheterna hela kvällen och jag har samtidigt sms och mejlkontakt med jobbet ang  personal, sms linjer, jour och ev stab beredskap etc. Alla ställer upp och allt fungerar super, bästa personalen 🌟❤🌟

Folk kommer inte hem från stan då alla kommunikationer står stilla. Kaos i hela city! Via Twitter etc ställer folk upp på olika sätt för att hjälpa till med tak över huvudet etc vilket är fantastiskt! ❤🌟kyrkor öppnar mf. Folk försöker hjälpa varandra så gott de kan, underbar värme i kaoset! Stor eloge å kärlek till alla fantastiska och proffsiga poliser❤och sjukvårdspersonal och alla andra som visat medkänsla och värme i terrorns Stockholm i dag🌟

Eiffeltornet släcks ner kl 24.00 i solidaritet för Sverige 

Alla tankar till dem som inte får hem sina anhöriga i dag….. 🙏

​Troy glad som vanligt Humlan i vårprakt får inte vara i sängen juhoppas nu inte det händer fler attentat….