Mkt på jobbet som vanligt med ett antal möten. Inspirerande föreläsning förgyller dagen, handlar om den digitala framtiden som är här för att rusa fram! Många barn håller mig ju allert med nyheter på nätet och jag är ju även aktiv på Fb , Twitter, instagram, Snapchat och bloggar. Vid kl fyra känns det som jag ätit en sömntablett och blir sååå trött! Är det sommartiden tro, varit så himla trött sista tiden. Men sedan ut på stan med dottern och vi går på mukbang på restaurang Beijing 8 vid Hornstull som jag fått spec inbjudan till. Vi bjuds på mkt och jättegod mat att äta i realtid på Facebook via mitt Fb konto, sänds även via Beijings konto live. Blev pigg av detta! Roligt har vi och gott var det! Rekommenderas! I morgon blir det andra skojigheter….

Vårbild ifrån Båstad där restaurang Sand testar drinkar