På jobbet 07 efter ngr Tim sömn sedan möten möten möten ingen lunch och fler möten varav det sista beläget uppe på söders höjder. Så jobbigt att hitta bland söders smågator! 

Sedan till Täby C och deltar på två VIP inbjudningar. Först till L’Occitane där vi fått gratis hudvårdsbehandling. Vi fixas och får massa gott och går hem med massa härliga prover. Sedan  går vi till favvon Inside Livings VIP kväll, vacker inredning och massa fina grejer och bästa service! Vi bjuds goda snittar, mousserande gott vin, jordgubbar, ost, choklad, goda theer och mycket mer. Så trevlig affär för alla sinnen och man hittar alltid ngt snyggt om man behöver ngt nytt. Sett tre klänningar jag ska prova annan dag. Älskar denna affär! Lämnar in pärlhalsbandet för omträdning hos Hallbergs och hoppas de kan leverera bättre resultat än Kaplans. Hmmm mkt träffande/…

Har allt en mening el är det så att det får en mening…