Utvecklingssamtal i dag med där barnets prestation ska vägas, värderas, jämföras och analyseras, blir lite (mkt)trött på skolans så ofta novisa inlärnings stelbenta amatör psykologi av yngre förmågor utan erfarenhet med den icke ifrågasatta läroboken som livs huvudkudde i professionen ..Träffat på en hel del i den så inskränkta skolvärlden under mina 38 år som mamma, massa dagis, skolor och fröknar som tröttat mig så in i väggen….. Phu!!!!!!!!! Bra skola och bra lärare så har tur iofs men likväl följs den skolröda tröttande tråden, fel fokus i mina ögon. Resurser saknas i stort och det fattas ofta lärare av naturliga orsaker så därför behövs det också extra resurser att tillgå vilket då sällan finns och detta går ut över våra barn! Anställ kompetenta rektorer som får proffsigt stöd av en kompetent ledningsgrupp som kan få skolan på en bra bana som lyckas med rekryteringar av bra utbildade lärare.

I morgon fredag yeees behöver helg nuuuuuu!

Fullspäckad jobbdag dessutom, bra jobbdag…. Men tiltar lite i dag…. Hem å vila med huvudvärk….

Vila och ro är medicinen i dag…..

Det utrensande pulvret snart slut och nu måste det nog ersättas av ngt mer hjärnstärkande!!!