Vilken dag! Vilken fantastiskt rolig underbar dag! En jobbdag utöver det vanliga! 

Kul folk, nya kontakter, supergod mat, massa godis, god dryck, blir ompysslad med puder, smink, styling etc, fantastisk show! Bästa arbetsgivaren ju med godis, mat och bara trevligheter. Varit på massa film jobb men detta var klart det bästa! Nya trevliga människor, nya kontakter och tips, haft såååå kul dessutom och massa skratt! Sååå god mat och dryck! Dansar och skrattar och blir fixad av sminket hela tiden!, vissa har detta jobb på heltid, kul var dag! Klänningen får massa beröm dessutom. Haha jag gillar ju mitt ordinarie jobb men detta jobb typ bara nöje och får massa uppmuntran och bästa feedback….  helt ok extra knäck! ​Vi spelar in hela dagen och sedan på  kvällen får vi vara med på hela showen och får hela underbara menyn dryck etc. Sedan dans under confetti regn…

massa godis hela dagen varit i sminket vi hade bästa balkong platsvi får fler rätters jättegod middag