En sån där riktigt jobbspäckad dag igen med möten från 07 30 och hann inte ens med en lunch. Men dagen var iaf en  mkt effektiv jobbdag och ganska kul med vilket är bra! 

Dessutom fått nya roliga uppdrag och nya  biljetter till en trevlig show, vilket är lite extra uppiggande. 

Det är internationella kvinnodagen i dag, en dag att uppmärksamma! Vi har kommit så långt i Sverige på de flesta vis och är ett föredöme på många sätt och det är av största vikt att bevara detta i mötet med de nya kulturer som kommer till vårt land! Världen har långt kvar ang kvinnors lika värde och rättigheter dessvärre, i många länder har kvinnor det gräsligt och lever i ett  fruktansvärt förtryck. De utländska män som kommer hit ska följa Sveriges lagar och kan de inte det ska de ut, pronto! Slöja är ett plagg som förtrycker, detta ska vi inte ha i ett fritt land som Sverige, slöjan får aldrig vara ett tvång!!!

Kvinnor ska ha självklar rätt att bestämma över sin kropp, sitt liv, sin sexualitet, sin klädsel och ska självklart kunna tryggt gå fredad på gator och torg! Denna kvinnliga frihet måste vi alla kämpa för och stå upp för, för våra medsystrar, vi måste hårt bekämpa hedersvåld och barnäktenskap för att inte tala om könsstympning. Kvinnor måste skyddas från alla manliga mindre begåvade män som inte hajar att tjejer inte vill bli ofredade, inte vill bli slagna, inte heller vill via nätet få dicpicks etc. Män måste förstå att en kuk säger inget om mannens konst i kvinnors njutning, många män har starkt missförstått sin kuks betydelse och kvinnans lust och njutning. Vi kvinnor vill inte heller drabbas av män som inte förstår vad ett nej betyder! 

Sist men inte minst viktigt : Höj straff ordentligt för brott mot kvinnor, barn och djur!