Ja jag har ju varit ledig nu i fem dagar så i dag var det mkt svårt att gå upp 06…

Full rulle på jobbet hela dagen och sedan i väg på inspelning av Skavlan. Vi får genomgå säkerhetskontroll och plombera mobilerna i påsar. Jättekul att vara med och se hur det går till framför och bakom kameran. Bra spännande gäster med mkt glädje, skratt och även djupaste allvar. Vi får dessutom spela in många bra och olika applåder. Emma Thompson var den mest spännande gästen, både trevlig och rolig och vi är dessutom årsbarn. Jättekul att se henne in live då hon är en fantastisk skådespelerska som gjort underbara roller. 

Min hotmail strular och får ingen ordning på den trots proffshjälp på bästa Apple-store i Täby C , de är alltid så tillmötesgående och trevliga. 


Mkt snö i dag, blåsigt och halt dvs inge kul alls! I morgon verkar der bli ngt liknande, blä vad gör man i denna del av världen just under detta jobbiga vinterhalvår???? Dock ilands tänk…