Vaknar efter en fin fin dröm dock fö varit en ganska sömnlös natt med många många tankar…. bland vill jag skriva om saker, Ibl inte, skriver ju endast det jag vill. Ja en dag kommer jag att vilja läsa och då kommer jag ihåg även det så viktiga som finns mellan raderna…

Att växa och mogna, lära av livet och sedan försöka göra sig själv och saker bättre efter bästa förmåga. Det är ju endast du själv som kan påverka detta, att förändra dig och din situation. Viktigt med familj och stöd av vänner men det är du och ditt liv, kraften och viljan måste komma från dig! Hjälp dina nära och kära efter förmåga, en dag behöver du kanske själv hjälp och då kommer dina vänner finnas där för dig. Inte alltid de vänner man trott och tyvärr händer det att man blir besviken på de man trodde var ens vänner. Ibl blir det inte som man vill el tänkt sig eller rättare sagt det blir typ aldrig som man tänkt! Ibl blir det dock ungefär som man vill. Gör det bästa av det du har, gå rak och stolt framåt i livet, gör gott och efter erfarenhet och visdom – gör bättre! Låt ingen inkräkta på dig och den du är och vill vara. Dåliga relationer kan förändra ens självbild vilket inte är bra! Minimera el helst lämna dåliga relationer!!! Sträva efter att vara den människa du vill vara. Vad är viktigt för just dig? Du kan påverka mer än du tror! 

Det händer mkt i mitt eget liv och betraktar ju även andras liv som vänner, familj, kollergor och jag ser samband, verkan och konsekven. 

Relationer❤🌟viktigast i livet! Alla sorts relationer påverkar och är viktiga! Samla på bra möten och fina relationer! Samla fina minnen. Var rädd om dem som ger dig energi och glädje! Njut av fina stunder! Njut av allt som njutas kan! 

Gör bra och rätt val el om det blir fel gör om och gör rätt! Samla energi…. 

Rensa upp i alla dina relationer och begränsa de relationer som endast tar din så värdefulla livsenergi! Vissa kan få mkt av dyrbar tid andra får faktiskt endast minimalt. Ha koll på din mentala ork och hälsa, styr efter den. Gör saker du får energi av så du orkar det du måste! Man orkar det man måste, se dock till att du får påfyllning av det goda så du klarar alla måsten ok. 

Önskar dig en fin söndag att fylla med bra val! ☀️

Mkt funderingar jag tampas med i nuläge…. 

Dagens snap, försöker se in i kristallkulan…..för att få lite vägledning och svar….bra film !!!