Semester! Sover  välbehövligt länge… 

Kommer inte ur särken förren vid 13😱

Till bästa väninnan och ältar kärleksbekymmer till kaffe med gott hembakat och finaste whiskey. Älskar att älta kärleksbekymmer och det ska vara med stil! Ja tänk trots vid vår ålder fortfarande typ samma sorts kärleksbekymmer som livet bjudit på av å till genom åren! Vi måste ju bolla med fler kloka vänninor så vi koppplar upp oss och snackar livet, hur vi ska hantera denna kärlek hanteras via högtalare som talar i hela stora rummet!  Du kan inte alltid styra det som kommer till dig i livet men du kan välja hur du hanterar det! 

Sedan god middag för alla barnen några bilder från länge sedan när mellanflickorna var små gulliga oskyldiga fina söta och man var som mor deras favorit, länge sedan…. 


dagens snap fått en mindre reklam roll 😊kul!