Vart år gör jag en mål och årsplan inför kommade år såväl för jobbet som mentalt för mitt privatliv. Vart år måste jag dessutom reflektera över året som varit för att veta vad jag nu vill inför detta nya år. Tänker noga över om jag har rätt relationer, rätt jobb, bor jag där jag vill etc? Ngt särskilt jag måste förändra el ta tag i? Vart är jag nu, vill jag vara här el vart vill jag gå? Ibl hinner jag inte med det jag tänkt hinna/göra under året av olika anledningar och isf för jag över det som är kvar att göra (om det känns viktigt) till nästkommande år. 2016 hann jag inte med namnbytet tex så det måste jag fixa nu 2017, bör även finnas med ett körkortstagande och att flytta in till stan. Lite annat finns också på min år 2017 lista! Förhoppningsvis kan största dottern hitta en egen bostad under året och starta sitt självständiga vuxenliv vilket jag anser är superviktigt för hennes personliga utveckling om inte annat. 2016 hann jag med en hel del som iofs tog nästan all min energi. Flytt igen och två stämningar av x som var nödvändiga och föll ut ganska ok även om x slapp undan mkt lindrigt. X existens tar sån otrolig mkt energi så skönt få det överstökat. 

Godaste middag: sötpotatis, rödbeta och lök skivad i bitar, spenat, hela vitlöksklyftor, rosmarin och Herbamare på. In med fatet ca 15-20 min på 200 gr. Sås av krossade tomater, gurkmeja, svartpeppar, chili, spiskummin, ingefära, kardemumma och Himalayasalt. Såsen serveras kall på grönsakerna tillsammans med lite kefir. Sååååå gott!!! 

Dagens snap 

Trump helt omdömeslös och oförmögen till att hantera sitt presidentskap? Farlig för världen!