Full rulle igen då, nästan bra från min förkylning men inte riktigt. Täppt i ena näsborren…. 

Sååå trist snöslask ute och ruggigt. Inte ute mer än nödvändigt på vinterhalvåret. 

På jobbet maxade dagar numera, inga direkta lugna luckor vilket vore välbehövligt Ibl. 

Sitter en tim  i supportkö men problemet löstes. 

Stupar i säng så trött 22

Dagens snap😇( mkt filter😂)

Kan se vilka länder som läst min blogg var dag, spännande för spänner över jordens hörn! Kan jag bidra med ngt bra är jag glad men denna blogg typ dagbok som varierar från korta till långa inlägg. 

Twittrar och instagrammar och Fb lite grann där jag är med i bra grupper som jag hämtar kunskap ifrån. 

Läser mkt i grupper om hälsa och kost, djurhållning och djurfrågor bla. Mkt kunskap finns att hämta! 

Skriver under en hel del petitioner för djuren, vi alla är viktiga för att föra djurens talan i olika sammanhang. Djur far otroligt illa i uppfödning spec utanför Sverige. Djur används i hemskaste djurplågerie som bla vid hundkötts ceremoni/produktion i Kina där hundar flås levande och djur plågas svårt vid olika vidriga ceremonier bla i Spanien där man bla tänder eld på levande tjur, tränar fäktning på kalvar etc.  Delfinslakt i Japan är hemsk! Djur far illa i hetsjakt vilket finns även i Sverige på bla räv.  Finns många fula fiskar i jaktens näste både de som självklart vill skydda sina tamdjur och de som vill ha viltet för sig själva. ( finns stängsel hagar säkra för tex får) Vargjakt ett mkt hett ämne och tycker man att det är skjutgalna gubbar i skogen som prompt vill försvara sin jakträtt på de få vargar vi har då blir man nästan hotad! En del får regelrätta hot! Många direkt olämpliga och okunniga brukar tyvärr bössan och ett antal hundar råkar dessutom även d falla för kulan, hur bra är man då bakom  bössan??? Dessa män brukar försvara sig med bla att man måste hålla efter beståndet… detta med jakt verkar vara mkt känsligt och kan framkalla påtagliga aggressioner ja riktigt otäcka fulfiskar finns i jaktens intresse tyvärr. (Det finns även duktiga respektfulla jägare också såklart men de fula för många tyvärr)

Djur far illa vid slakt etc så otroligt viktigt att inte blunda utan att engagera sig! Många bortförklaringar hörs men finns det ngn egentligen? Vi behöver inte ens kött längre och ska vi absolut äta kött välj juste jagat vilt el eko kött isf. Alla däggdjur som ko, gris, räv, rådjur mf kan bli precis lika tama som våra husdjur och har lika känslor etc. Den som tror annat är ju otroligt korkad!!! Respekt för alla djur! 

Ja var en etiskt medveten konsument och gör val du kan stå för! 

Är nu mkt orolig för Trumps framfart och dess påverkan på omvärlden och orolig inför det stundande valet i Frankrike….