Jobbiga nätter… 

På lunchen följer med dotter och tar blodprov, laddat med emla plåster och britsen intas direkt i förebyggande syfte! Stick tjejen var suverän! Underbart när folk kan sin sak! 🌟

Mkt på jobbet som vanligt numera, en patient muntrar dock upp oss med hembakta chokladbollar och kolor. 

På hemvägen nödvändiga ärenden så hemma 19 vilket inte är så ovanligt numera. 

Mkt i världen kretsar nu kring Trump och hans sätt att styra. Kan inte bli ngt bra utav detta, endast en oroligare värld! Kan han ens sitta kvar…. verkar inte helt stabil psykiskt vilket är en stor fara för USA och världen. 

Ja varför älskar vi och värnar om vissa djur men inte om andra. I fångenskap och omtanke blir de flesta djur tama och tillgivna, otal exempel finns på detta. Alla däggdjur har känslor spec för sin avkomma. Respekt för alla levande varelser och omtanke för våra fina djur såväl gris, räv, varg som kyckling å ko! Ja alla djur är värda omtanke och respekt!