Det mĂ„ste leva vidare, minnet av det hemskaste av hemska som hĂ€nde för lĂ€nge sedan men inte för sĂ„ lĂ€nge sedan utan skrĂ€mmande nĂ€ra nu! Var vaksam pĂ„ dessa strömmar om mĂ€nniskans olika vĂ€rde i vissas ögon!  Man kan knappt tro detta som vi alla blivit varse via vittnesmĂ„l och dokumentation, hur Ă€r det möjligt med en sĂ„dan ondska, en ondska frĂ„n sk vanliga familjefĂ€der….

Hur var det möjligt? Hur var det möjligt att sk vanligt folk förlorade vettet totalt och begick fruktansvĂ€rda övergrepp och mord pĂ„ bĂ„de spĂ€dbarn och gamla??? Hur var det möjlig, det var ju min morfars generation och inte alls lĂ€nge sedan! MĂ€nniskan kapabel till mkt ondska om för egen vinnings skull! Vi ser dagligdags den ekonomiska vinning som mĂ„nga gĂ€rna skor sig pĂ„ om möjligt frĂ„n de ovetande skattebetalande, fackföreningsbetalande etc. DĂ€r pengar styr dĂ€r ondskan finns! Bara se hur vidrigt vi utnyttjar vĂ„ra vĂ€rnlösa djur, ett annat liv helt oskyldigt och utan skuld, utan möjlighet att försvara sig! MĂ€nniskan har vidriga sidor! LĂ„t dem inte verka! Gör det som du kan stĂ„ etiskt för el skĂ€ms för dina onda ego handlingar! En dag vem vet men jag hoppas verkligen att det finns en rĂ€ttvis dom pĂ„ nĂ„got sĂ€tt bĂ„de pĂ„ jorden och efter! MĂ„ vissa…… i h….

Vi fĂ„r aldrig glömma…..

Har trĂ€ffat en Ă€ldre kvinna ifrĂ„n  Auschwitz…..