Bra effektiv jobbdag som startar i härligt morgonljus över vår vackra stad. Kaffepaus kan man unna sig i bland och en å annan tidning hinns läsas också. Mkt att reta upp sig över numera dock då tidningarna fyllda av provocerande nyheter som övergrepp på barn och kvinnor, vår sjukvård som är i en enorm accelererande kris, åldringsvården inte längre värd namnet, psykvården fungerar inte alls, skolan med sina neddragningar drabbar barnen hårt, finns inga bostäder åt våra ungdomar, en poliskår utan resurser och vi ser numera dödsskjutningar var å varannan dag! Vart är kära Sverige på väg??? 

Ser veckans brott, lärorikt och intressant! Leif GW besitter ju en fantastisk kompetens som han förmedlar på intressant och mkt tilltalande sätt. Makthavare borde lyssna lite på GW. Nyheterna förmedlar dessutom även dagligdags ang våra politikers ständiga fruktlösa käbbel och rapporterar om den globala oron för Trumps till synes stora mentala inkompetens…. som sagt mkt att uppröras över och oroa sig för ang moder Sveas och även för världens nya framtid med Trump. 

Hemma i soffan i ljusets sken dock lugnt och tryggt ibland Annas häst leksaker…