Morgonmöte som vanligt på onsdagar och då njuter  jag sååå mycket av frukosten till som är vallmofralla med kaviar för min del. Man måste uppskatta även det lilla i livet som ger glädje, tror jag tur nog är ganska bra på det faktiskt! ( Älskar kaviar, är kaviarmissbrukare) Rekrytering på jobbet nu av alla slag som löser av varandra. Ja år efter år rekrytering pågår då sjukvården är en spec bransch med många unga kvinnor som bla föder barn på barn… så fort man är klar så slutar någon el flyttar el går på barnledigt. Phu har nog rekryterat flera hundra vid detta laget… får dock möta många människor och scannar på det viset ständigt av sll! Läget är katastrof för patienter  och personal  på många ställen i Sveriges land! I Stockholm kris även iom nya NKS Fruktansvärt att vården inte blivit bättre utan snarare påtagligt sämre på dessa snart 40 år i vården som jag har erfarenhet av. Sverige 2017!   (Vi har det dock förhållandevis bra hos oss🙏på vårt sjukhus) 

Politiker:  ge sjukvårds personal bra arbetsmiljö och framför allt en vettig bra rimlig  lön!(sjuksköterskor har en diger utbildning med ett otroligt ansvar!) Sköterskor är inga övermänniskor! 

Politiker:  Ge resurser, skydd och pengar till våldsutsatta kvinnor och barn!!! Nu!! Socialtjänsten måste ha mer resurser! 

Politiker: se till att våldsbrottslingar får vettiga straff! Fixa Jourdomstolar och utvisning av alla brottslingar över 15 som inte är svenska medborgare! Hårda straff för hedersbrott och utvisning! Livstid för pedofili av alla slag!  Kameror på skolor och dagis (i var vrå) Politiker måste ha stake och råg i ryggen, sluta dalta! Vi framstår som idioter i vårt land. Förbjud heltäckande slöja som är ett mkt tydligt kvinnoförtryck och maskering inte ok! Se till att inga barnäktenskap får fortgå i Sverige! Hedersmord utvisning och livstid! Mörda sitt barn den vidrigaste av handling! 

Politiker: bygg bostäder! Se till att våra äldre får värdig vård! 

Politiker: satsa på skola, byggd för allas möjlighet! 

Politiker: fixa fler poliser och mer resurser till polisen! 

Politiker : förbjud tiggeri som troligen är den största passiva fattigdoms fällan!  Se till att nyanlända snabbt kommer i jobb/utbildning. 

Politiker va goda förebilder! Utse bra ledare på posterna ovan vilket är ett måste! 

Politiker: det måste finnas ett bra fungerande djurskydd som efterlevs och kontrolleras! Djur är individer som vi med tankar känslor etc och det är dags att förstå detta!

I Sverige råder Sveriges lagar!!!! Alla ska bidra till egen försörjning! Föräldrar ansvar för sina barn! Skärp lagar och straff!

Kväll i soffan och ser både Lars Lerin och Torsten Flink samtidigt som jag ser Renée s brygga, bra program båda två. Gillar verkligen Krister Henriksson.

Sålde mitt soffbord så måste nog hitta nytt snart…. 

sett några snygga till nu dagens snap bra fotkräm från Apoteket