På min post 07 för tidigt möte. Sover sådär numera då dels taxen valt att ligga tätt tätt vid min sida på sennatten och dessutom finns det ju otänkta och påbörjade tankar som passar på att ta sin iofs välbehövliga plats i lugna natten… 
tankar hinner inte tänkas  i min vardags rush…

Tänker….

Hinns inte tankar tänkas kan det bli ett uppdämt tänkar behov.  Isf kanske jag inte ens vet vad jag tänker och hur jag förhåller mig kring vissa saker vilket inte är så bra utan tankarna måste få tänkas nångång! Viktigt att hinna tänka klart nödvändiga tankar kontinuerligt. Icke lika nödvändiga tankar kanske kan skjutas upp ett tag men förr el senare måste de också tänkas klart om de inte hunnit försvinna vilket iofs kan hända. 

Mina favvo låtar, masshörda i några år men tillkommer även nya låtar emellanåt, peppar vb men kan också brutalt kasta mig tillbaka i tidens minnesbank. I min minnesbank finns de vackraste skatter och juveler väl bevarade…

Att plocka fram och njuta en stund utav ibland….

På gott och ont….

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Leif GW på tv, fin sympatisk prestigelös man, en förebild!