Ja va härligt, bara lördag i dag! 

Skönare väder i dag,  bara -2 men rått å kallt ändå! Lugn skön morgon som jag älskar med god frukost till Nyhetsmorgon där bla Jan Eliasson var gäst i dag. Jan är verkligen en fantastisk proffsig å fin man, en av mkt få män jag verkligen beundrar! Sedan till Täby c och vi ser 101 åringen som bjöd på ett antal härliga luftkipande skratt😂 Jens Hultén var med i en lite spec roll, gillar honom skarpt! Skulle gärna vilja träffa honom inrl😊

Man måste njuta av livet så gott man kan där man just nu befinner sig… även av det lilla…

Hälsningar från dotter i Kuala Lumpur och dom har ju det superhärligt, triggar mina sämre sidor dock som avundsjuka och självömkan…. måste kämpa lite m det…. kan välja mkt i livet men inte allt…. 

Dom ogråtna tårarna nära nu men håller dem på avstånd, vore förödande att släppa fram dem….. Ibl kommer liksom verkligheten i kapp och det blir som en enorm våg…………. den mojnar oftast ner sig men en dag kanske den slår över i förödande kraft… 

måste focusera på allt som faktiskt är bra….  brukar vara bra på det som oftast…att vara positivt lagd har även sina baksidor tex att inte se fara i tid el tro lite för länge att det ordnar sig……bra dag annars i stort men känner att jag hade nog behövt lite mer semester…. under hösten försökt komma i väg till tandläkaren men fått avb flera ggr likaså klipptiden, inte ens hunnit göra av med min friskvård s peng, skit, gör ju inget annat än jobbar känns det som!!!           Ska bli bättre på att sätta hälsosamma  gränser mellan jobb och fritid, ta ut så välbehövlig och nödvändig ledighet. Tur ändå att jag verkligen gillar mitt jobb i stort och jag har ju dessutom de allra bästa medarbetarna🌟det är mkt värt! 

Vi besöker ”nya”restaurange/bar The Public och tar ett glas, blir bjuden på lite gott av bartendern, tack! Mysigt ställe faktiskt och vi måste testa menyn ngn dag. Bra dag i stort! 

Reflektion så viktigt för att förstå var jag är i livet och förstå det kontext jag lever i.  Vill jag vara i det? Ska ngt förändras och isf vad, hur, varför och när?