Reflektion över året som gått…. vissa år bättre än andra, vissa stunder underbara och vissa kunde varit bättre….

I år har vi påtagligt via media fått det värsta rapporterat, vi har från våra trygga soffor fått se den mest hemska tillvaro vissa människor haft oturen att hamna i! Krig, svält, fattigdom och att familjer splittras är en del människors hemska verklighet. Födas i en viss tid på en viss plats är ett livsöde som inte alltid går att påverka! Tackar mitt öde…. vi kan dock hjälpa och bidra på många vis och tron på mänsklig godhet och medkänsla måste bestå! Vi har blivit varse djurens enorma lidande i kött och mjölkproduktion och vi kan inte annat än att ta någon form av ställning! Vad vill vi stå för…. 

Mycket i livet kan vi påverka på olika vis, vi kan faktiskt styra en hel del mer el mindre! Ge inte upp, att kämpa för ngt man tror på lönar sig! Påverka det du kan påverka!  Stanna inte i dåliga relationer! 

Vi blir alla drabbade olika år på olika vis av  livets stora svårigheter och sorger som svår sjukdom, separationer, död och psykisk ohälsa. Tyvärr är det den del av livet som vi har svårt att påverka,  vi måste lära oss leva vidare på nytt vis…. 

För att orka även den så många gånger hårt prövande och krävande vardagen behöver vi även kunna få tillgång till så välbehövlig återhämtning och fina roliga stunder. Unna dig den glädje och vila du kan få ja det är faktiskt ett måste om man ska orka…. se det lilla och njut av det fina livet bjuder, tacksamhet över det som faktiskt är bra då orkar man lite till…. 

Mycket inför vår och världens framtid högst osäker och vi går mot nya tider nu dock med hopp om ett kärlekens och  fredens år 2017! 

Gott slut och gott nytt år med önskan om ett hälsosamt 2017🌟❤️✨i kärlekens tecken önskar jag er alla 🌟✨

Ut med gammalt dåligt och in med det nya✨

Nyårslöfte….. ta vara på livet,  njut av allt som njutas kan! Trevligt på stan med lite champagne här å där 

Även tid för eftertänksam reflektionSnap blev nytt för mig 2016 

Skrattat så mkt  i kväll så alldeles ont i halsen! Sen efter salta skaldjur druckit litrar med vatten…. och champagne 🍾🎉på kvällen hemma med familjen och vovven och vi har det så gott med goda skaldjur och god Champagne. Vi spelar spel så jag skrattar tills jag kipar efter andan. Bästa avslut och bästa start på 2017!