Ja skön julafton utan för mkt stress, sover länge, barnen kollar sina strumpor, lugn frukost och Nyhetsmorgon. Lagar  maten på FM och hinner det jag ska: grönkålsgratängen (hade även i skivad jordärtskocka  denna gång👌) alltid lite Rom och så mkt parmesan,  glasmästar sillen med lite julkryddor, citrus samt en gnutta av min saffranssnaps blev sååå god, basilika sillen med löjrom👌köttbullarna, rödkålen, potatisen, brysselkålen förvälls och steks  med julkryddor och honung 👌samt fixa fram lax, löjrom, ostbricka och allt annat gott! Snapsen min en höjdare! Gjorde apelsinsallad med mandariner, granatäpple, kanel, kardemumma, pistagenötter och honung. Kalle kl 15 ett måste! Julklapps utdelningen lugn å fin, alla nöjda!  Mkt trevlig julafton men saknaden stor efter äldsta dotter med familj som befinner sig i Indonesien. 

Julaftons Morgon och Troy får paket 

​​

​hemlig hälsodryck av dotter