Full rulle på jobbet…..Fler nya choklad askar anländer och muntrar upp de sista förejul kämparna som håller ställningarna när övriga är lediga. Kanske lika bra egentligen att jobba för då stressar man bara enstaka dagar, de flesta lediga rusar ju runt i flera dagar nu antar jag. Vi som jobbar gör det hårt men hinner även med lite mysiga fika stunder och önska god julkramar, tissel tassel….lite mysigt har vi…

Lite huvudvärk och sjukkänsla men hoppas verkligen att det är falskt alarm!

Råkade ha köpt en färdigkokt eko skinka så blev bara garnering: honung, fransk senap, slotts senap, dijon senap å vispat ägg å sedan ströbröd på såklart.  Den blev super god! 
Gör saffrans snapps jag kom på själv: 1pkt saffran, en kardemumma kapsel krossad, kanelstång, liten bit färsk ingefära,  ngr hela nejlikor, mandarinskal och pressar två mandarinklyftor i och sist lite citronskal.  Vänd, sila av efter ett dygn, häll på vacker flaska och avnjut  😊. Provsmakar 👌✨ ( ska hälla lite i min glasmästarsill jag ska göra i morgon) 

Leker lite mer denna gran alltså måste ha massa omsorg å ett himla pyssel med vatten flera ggr dag men vacker är den allt! 

Sedan gör barnen Rocky road: Smält choklad i vattenbad. Lägg på smörad plåt dumlekola, minimashmallows, jordnötter och pistagenötter och häll chokladen på. (Vi brukar ha skumtomtar med men glömde).Stelna å bryt sedan, mums!