Ja pigga barn så dagen riv startar tidigt. Skulle gått på Sksnsens julmarknad men blev dåligt väder så blev ngr tim på Täby C Tim på Täby C i stället. Vacker julros och julgrupperna fått lite piff i dag som nypon, pinjekottar och den fina mossan jag plockade i svampskogen. 

Alla adventsförberedelser klara nu så skön känsla att ha hunnit trots allt! 

Ser Så mycket bättre och säger bara underbara Lisa som gör så fantastiskt bra i kväll 🌟❤️👌👏👍✨ja alltid faktiskt! 

Låt alla djur få leva i fred i sin egen miljö, respekt för allt liv!  Gör iaf ngt som att skriva under protest listor för hemsk  djurplågeri och att skänk pengar till organisationerna som kämpar för dessa utsatta djur, det minsta man kan göra hemifrån trygga soffan! Var en insatt etisk medveten konsument och gör val du kan stå för! 

Min orchide  på G igen för 3 ggr på ett år, ja alla orchideer på G nu ser filmen en underbar jävla jul 🌟