Veckorna bara rusar i väg, hinner inte med….

Så trött på mornarna trots hyfsad sömn och när jag så ser mig i spegeln undrar jag var morgon: hur ska jag få ordning på det här då? ! Samma fundering var morgon när ögonen vill förbli slutna, kroppen vill bara fortsätta att vara kvar i sin välbehövliga utsträckta vila i skönaste sängen, bara drömma de sköna avslappnade drömmarna….Det brukar dock fixa till sig hyfsat efter ett tag med hjälp av smink å Gud ske lov för det! 

Jobbdag med möten och avslutar sedan  med lite trevligt fredagsmys skumtomtar 😍goda saffrans brödet ifrån Thelins 😍 Hämtar barnbarnen efter nödvändig handling och sedan hem i regnet till varma sköna lugna hemmet som fått lite lätt advents känsla. Godaste lax macka med spenatblad, varmrökt lax, pressad citron, dill och massa rosé peppar, älskar! Löjromstoast, älskar! Lite bubbel till såklart, älskar! 🍾🌟Min favvo måltid faktiskt✨❤️ 😍 ja barnen får sin favvo, pizza! Barnen pyntar ut alla tomtar och julkänslan på G 

Väl utvald bästa Julmusiken på min Spotify lista 🌟 ❤️🔔

Måste testa🌟