Ja vad ska son välja för linje/framtid/intresse? Vi går på Täby gymnasiemässa för att få mer insikt och vi lämnar med en strategisk bra plan baserad på intresse och strategi! 

Lussebulebak men degen jäser inte så bra så får extra  tid och sedan blir det enkelt, penslade runda med råsocker, blir supergoda!lussebulle doppad i kaffet 👌🙊skulle ju vara super att göra saffrans semlor! 

Middag : Köttfärssås (stekt lök, vitkål, aubergine , köttfärs, tacosås, broccoli, kryddor som timjan, paprika, basilika, vin, herbamare) med makaroner. Såå gott med gott rött därtill såklart allt är eko även vinet som dessutom är Fairtrade! Är ju en etisk medveten konsument så gott jag kan som gör val jag kan stå för etiskt och hälsomässigt! Jordgubbsplantorna från en arbetskollega länge sedan som vi hade i vår villaträdgård, hålls vid liv i bakgrunden ❤️   Vi jazzar loss i köket med #NowPlaying Lenathelenas jul med Lena Ekstrand 

Allt har sin tid och nu kommer en ny tid ja nu kommer din framtid och den kan du påverka…..


Lisa Ekdahl :  Vad andra tycker om mig definierar dem och hur jag reagerar definierar mig ! Såååå klokt och enkelt

De Band som binder mig här….

Alla Orchideer på G Anna och jag dansar loss till min Spotify christmas list 

https://www.facebook.com/michael.marsh.5076/videos/10203506318835690/.   Denna stämningsfull

Aldrig fått så många likes