Det bĂ€sta pĂ„ jobbet i dag var hemgjorda supergoda saffrans kakor, helt underbara! Tack! Tog tom tvĂ„đŸ˜±đŸ˜‡Sedan bjöds vi ocksĂ„ pĂ„ massa gott USAgodis och mintchoklad som muntrar upp en dyster mĂ„ndag i denna trista november.  KĂ€nns egentligen som detta Ă€r en Ă„rstid vi ska gĂ„ i idĂ© iaf gĂ„ i sĂ€ng/soffa Ă„ vila efter mörkrets inbrott! Inte heller kĂ€nns det helt ok att gĂ„ upp nĂ€r det Ă€r mörkt! Vill sjĂ€lv bara gĂ„ raka vĂ€gen hem efter jobbet Ă„ vila…Vi Ă€r inte gjorda för denna action in  winter time! Trist vĂ€der och halt Ă„ sörja fortfarande pĂ„ mĂ„nga trottoarer. SkitvĂ€der ska det bli hela veckan, blÀÀÀÀÀÀÀ blÀÀÀÀÀÀÀ….Historie Ă€tarna förgyller iaf kvĂ€llen och Ă€ven mĂ„nga spĂ€nnande matcher bĂ„de pĂ„ lĂ€genhetsbyte och Tinder just nu 😂

FĂ„tt en del viktigheter fixat i dag  och Ă€ven fĂ„tt polisanmĂ€lan klar. 

SupermĂ„nen som nu nĂ€ra jorden ser jag inte ett spĂ„r av, mulet Ă„ regn nĂ€mnligen sĂ„klart….

I morgon film kameran med för fix, bra!