Utsikt fr köksfönstret i dag skön lugn söndag morgon som jag älskar med tidning, kaffe, tända ljus och Nyhetsmorgon. Troy vid min sida då inte en unge är hemma.  Kollar även såklart Tinder, fint meddelande glädjer…. älskar Tinder på gott och ont! Tänk skulle kunna skriva om många spec dejter, ja skulle kunna skriva en inte helt ointressant bok om nätdejting….

USA valet en rysare😱måtte amerikanarna ta till sitt förnuft i sitt val…

Lunch blir en favvo jag lagar ofta numera å blir lite vad jag har hemma och i dag kokas röda linser, röd quinoa, purjo, vitlök, broccoli, grönkål med herbamare. Som topp är det tomatröra med chili, curry, gurkmeja, spiskummin, färsk koriander, svartpeppar och ingefära. Älskar detta och skulle grönsaksröra vara kall så värmer jag tomatsåsen ist. In till stan i vinterruskets snö och halka. Sedan förbi Gärdet en sväng.  

Börjat lyssna på julmusik….😳