Regn dag! Till ortopeden och diskutera ev knä op, svårt! Presentation på jobbet och fick bra feedback😊kul! Sen en hel del att stå i inför kommande år. 

Huset vackert av blommor vilket gläder mitt sinne. 

Bra ny låt att lyssna på om å om igen….Pentatonix Hallelulja VG se min Spotify lista Lenathelena som förgyller min vardag. 

Frustrerad över allt hemskt djurplågeri. Gör er stämma hörd för dem utan röst och ge peng till rätt organisation så har man iaf gjort ngt! 

Upprörd över usel soc tjänst som missar larm om barn som far illa. 

Sorgsen och tokgalen över den otroliga brist på kompetens i skolan/ lärare/rektorer ang mobbing. Skicka inte ditt barn till nedbrytande helvete med livs konsekvens utan ta mobbat barn ur skolan isf om inte åtgärder sätts in omedelbart el byt skola! Anmäl skolan! Se till att anställa kompetenta handlingskraftiga rektorer! Kan man inte garantera barn en säker arbetsmiljö ska man anmäla det som det skulle anmälas på en arbetsplats!!!

Ge bidrag till kvinnojourer och döm ut högre rättvisare straff till idioter som ofredar, trakasserar, misshandlar barn och kvinnor. Dalta inte med brottslingar! En del förbrukat sin rätt att leva i ett fritt samhälle, förbrukat sin rätt att vara förälder! 

Hittade kort på ngr av kära barnen fr förra halloween ngt äldre kort