Stolt mor, fina döttrar jag fått! I dag fyller Josephine 18 år! Stora vackra damen, liten blev stor! Gå nu ut i världen fina dotter med rak rygg och stolt hållning, kämpa för att bli den du vill vara och jobba för det du tror på! Snubblar och ramlar du så  res dig igen, borsta av dig och gå stolt vidare, lär dig av erfarenheterna! Livet kommer bjuda mkt sorg men också en massa, massa glädje och det är den man får leva på! Se det positiva och det som är bra, njut av det så orkar du med svårigheterna bättre! 

Var rädd om vänner, familj och de fina andra  som kommer i din väg. (Strunta helt i de dumma som tar din ork, kraft och energi!) Jag finns för alltid bredvid dig någonstans…. 

Oj, vi försov oss och Wilhelm väcker mig 11,30 så snabbt födelsedagsskönsång. ❤️

Huset fyllt av vackra blomster som förgyller. 

Foten usel så blir nog att vara inne å mysa med tända ljus. Ser inte bra ut, känns inte bra alls men ingen feber än…..

Får en snap 23,30 tjejerna på nattklubb